RULLGARDINER
Rullgardiner fra Jotan Markiser har et moderne design med trendsettende duker som øker trivselen og uttrykket i ethvert rom i hjemmet. Stoffet leveres fra helt lystett til mer transparente tekstiler og vi har et stort utvalg forskjellige farger og mønstre du kan velge blant.

 

LAMELLGARDINER
Lamellgardiner leveres med moderne lameller som som gir et trendy uttrykk i ethvert rom i hjemmet. Lamellene kan leveres flere forskjellige grader av lys tetthet og vi har et stort utvalg forskjellige farger og mønstre å velge blant. Lamellgardiner passer både i det moderne hjemmet og i bedriftsmiljøer.

 

PLISSÈGARDINER
Plissègardiner er en trendy og praktisk måte å skjerme for sol og varme (og mot kulde om vinteren). Produktet kan monteres over vinduet eller på selve vinduet hvis ønskelig. Plissègardiner leveres med snor eller håndtak og kan åpnes både fra topp og bunn for maksimal fleksibilitet.

 

INNVENDIGE PERSIENNER
Innvendige Persienner er en fleksibel og effektiv løsning for skjerming mot sollys og innsyn. Persiennene produseres etter spesifikke mål og passer derfor i de aller fleste vinduer og dører. Våre persienner kan fåes med snor eller med motor og fjernkontroll.