PERGOLA – LIVING 
Pergola – Living er en pergola som er satt sammen av de beste komponenter og produsert i Norge av Omega Industrier. Med sin unike låse mekanisme vil Pergola – Living gi deg en duk som alltid er stram og vil beskytte deg mot både sol og regn når den er kjørt helt ut i ytre stilling som vist på bildet. Tåler krevende værforhold. Leveres med motor og betjenes enkelt med fjernkontroll.

 

AUSTRALIA TERRASSEMARKISE
Australia Terrassemarkise er en klassisk terrassemarkise som er et naturlig valg for de fleste omgivelser. Australia kan leveres med sveiv eller motor med fjernkontroll. Det er også mulig å få Australia levert med hev/senk for å enkelt justere vinkelen, samt nedsenkbar front for beskyttelse mot innsyn.

 

PALLADIO TERRASSEMARKISE
Palladio er en elegant terrassemarkise med italiensk design. Konstruksjonen og festene er meget robust og er designet for å tåle krevende værforhold. Palladio kan leveres med sveiv eller motor med fjernkontroll. Palladio er innebygget i kassett som gir duken en ekstra beskyttelse.

 

SCREEN
Screens er en elegant og moderne form for solskjerming som passer til fleste bygg. Produktet kan sammenlignes med en stor rullgardin som monteres på utsiden av vinduet (eller på vinduet). Produktet leveres med motor og betjenes enkelt med fjernkontroll fra Somfy.

 

miniSCREEN
Mini Screens  er en lettere, enklere og rimeligere type Screen som leveres med snor som enkelt betjenes fra innsiden. Mini Screens kan monteres på nesten alle typer bygg og vinduer og både konstruksjonen og stoffet kan leveres i flere forskjellige farger. Tåler krevende

værforhold.

VINDUSMARKISER
Vindusmarkiser er en praktisk og stilful form for solskjerming som beskytter godt mot solen, utjevner solstyrken og forbedrer komforten til personer i rommet. Denne klassiske markisen passer godt på private boliger, resturanter, kafeèr og små butikker. Leveres med snor eller motor.

 

UTVENDIGE PERSIENNER
Utvendige Persienner er en universal og fleksibel løsning der det er store krav til varme -og lyskontroll. Produktet passer til de fleste typer boliger og gir deg stor kontroll over hvor mye varme og lys som skal slippes inn i rommet. Utvendige Persienner leveres med motor, snor eller sveiv.

 

PERGOLINO
Pergolino er en type Pergola markise med sideskinner og stolper fremme. Dette skaper et trivelig ekstra uterom som skjermer godt for regn og sol. Stoffet fungerer som et tak og kan reguleres fritt etter behov. Leveres med motor og betjenes enkelt med fjernkontroll.